ПВЦ и AluSkin столарија - "Јелен" д.o.o.
0%
  • AluSkin столарија на објекту "Mühlbauer" Стара Пазова
  • Стамбени објекат са ПВЦ столаријом
  • ПВЦ прозор у систему "IDEAL 5000" са ПВЦ кутијом ролетне
  • Стамбени објекат са ПВЦ столаријом
  • Алуминијумска облога у боји елоксаже чоколада S-6
  • Алуминијумска облога у различитим бојама за додатну заштиту и естетику
  • Пресек профила "IDEAL 5000"
  • Алуминијумска облога у боји елоксаже силвер S-1
  • Пресек профила "ИДЕАЛ 4000"

ПВЦ и AluSkin столарија

ПВЦ столарија се изборила за своју позицију на тржишту захваљујући врло повољној цени и врхунској термичкој изолацији коју обезбеђују ПВЦ профили. Они представљају еколошко решење које се базира на поливинил-хлориду који се може потпуно рециклирати. Столарија се израђује од врхунских "Aluplast" ПВЦ профила немачке производње у белој боји. Прозорски рам се састоји од штока са 5 ваздушних комора и крила са 6 ваздушних комора. Постојаност боје и облика профила гарантована је на температурама од -50 до +80 °С. И крило и шток су прописно ојачани поцинкованим челичним ојачањем d=1,5 mm,што гарантује постојаност облика прозорског рама. Системска дебљина наведених профила износи D=70 mm. Сва столарија снабдевена је одговарајућим висококвалитетним немачким оковом за отварање према схеми. Сви споља видљиви делови окова су беле боје, а сви остали делови окова су поцинковани и трајно заштићени од корозије. Стакљење се врши најквалитетнијим термоизолационим стаклом ''float'' квалитета по избору купца. У понуди имамо два система који поред свих горе наведених особина имају и следеће специфичности:
1) "IDEAL 5000" има три заптивна дихтунга између штока и крила тј. има средњи или трећи дихтунг. Фактор проводљивости топлоте прозорског рама од ових профила је Uf=1,1 W/(m2К). Заптивке су израђене од ЕPDМ гуме хомогене тврдоће у црној боји. Овај систем је идеалан за породичне куће и станове због врхунске термичке, хидро и звучне изолације. У комбинацији са LOW-Е 1.1 стаклом задовољава енергетске стандарде тзв. "пасивне куће".
2) "IDEAL 4000" има два заптивна дихтунга између штока и крила. Фактор проводљивости топлоте прозорског рама од ових профила је Uf=1,2 W/(м2К). Заптивке су израђене од EPDM гуме хомогене тврдоће у белој боји, екструдиране заједно са профилом. Систем се одликује изузетним односом цене и квалитета.Почетком 2008. године увели смо у наш производни програм систем профила "ALUPLAST ALUSKIN IDEAL 5000". Овај систем врхунских перформанси спаја у себи све најбоље карактеристике алуминијума и ПВЦ-а. У суштини то је систем ПВЦ профила са 7 комора и три заптивна дихтунга између штока и крила са средњом или трећом заптивном гумом. ПВЦ профили из система "ALUPLAST IDEAL 5000" се споља облажу алуминијумском облогом која се израђује од материјала AlMgSi 0,5. Површинска обрада облоге се врши анодном оксидацијом (елоксажом) у слоју дебљине од 18 до 24 микрона, у боји елоксаже по избору купца или пластификацијом у било коју боју по RAL тон карти. И крило и шток су прописно ојачани поцинкованим челичним ојачањем d=1,5 mm што гарантује постојаност облика прозорског рама. Системска дебљина наведених профила износи D=75 mm. Фактор проводљивости топлоте прозорског рама од наведених профила је Uf=1,0 W/(м2К). Сва столарија снабдевена је одговарајућим висококвалитетним немачким оковом за отварање према схеми. Сви споља видљиви делови окова су беле боје, а сви остали дијелови окова су поцинковани и трајно заштићени од корозије. Стакљење се врши најквалитетнијим термоизолационим стаклом ''floa'' квалитета по избору купца. Заптивке су израђене од ЕPDM гуме хомогене тврдоће у црној боји.